dessa giftiga små saker

Vare gång jag går in i en mataffär och står några millimeter från massa askar med alvedon och panodil vill jag bara ta alla och hälla i mej. Men så vet jag och så minns jag om vad jag varit med om, om att dessa giftiga piller nästan tog livet av mig. Att dessa piller som tros va så ofarliga nästan tog ifrån mig min familj, mina vänner, mitt liv. Då vill jag inte ta de längre. 
 
Istället vill jag riva ner alla från hyllan istället, skrika "hur fan kan ni sälja sånt här?". Jag blir så arg så arg. Hur tusan kan man få sälja såna giftiga piller i en vanlig mataffär, på en bensinmack eller ens receptfritt på apotek? VARFÖR? Jag kommer aldrig accptera det, att det är så lätt att få tag i. Men det är inte många som förstår hur farliga dessa piller är, men paracetamolet som finns i dessa piller slår ut din lever sakta men säkert vid en överdos. Och vid en behandling där man använder en vanlig dosering kan de faktiskt också slå ut din lever. Jag kommer aldrig mer stoppa i mig ett piller med paracetamol i, nu får jag inte det för min lever pallar inte det, men jag skulle inte göra det ändå. Ingenting är värt den smärtan, och den dödsångesten du får vara med om. 
 
Istället vill jag bara skrika till hela världen; ÄT FÖRFAN INTE PANODIL ELLER ALVEDON, släng de i sopporna istället. Ipren eller ibumentin är inte alls lika farliga och förstör inte din lever på det sättet. 
 
Så nu skriker jag till hela världen; SLÄNG ALL JÄVLA PANODIL DU HAR OCH ALL JÄVULSK ALVEDON DU HAR. 
 
En ask eller två, tre askar kan döda dig (på det mest plågsamma sättet som finns, tro mig det har jag både fått vara med om och fått höra från läkare) och det kostar bara runt 100 lappen. SJUKT!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Något som får mig sjukt irriterad är alvedons reklam som slutar med orden "skonsam för magen". Hell no!!

Svar: stör mej också något sjukt på det, borde inte ens göras reklam för alvedon eller liknande, ush!
ordtrassel.blogg.se

2013-02-15 @ 19:14:12
URL: http://torslansfoto.blogg.se
Postat av: Emelie (FOTO)

sv: Tack vännen!

2013-02-16 @ 09:19:57
URL: http://torslansfoto.blogg.se
Postat av: Tess | TessoDea

Fin blogg! <3

2013-02-16 @ 10:04:57
URL: http://tessdea.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0