thomas sabo


ph by me

Den här fin fina presenten fick jag av min syster när jag fyllde 20 år, då vi var i Thailand. 
Thomas Sabo jordglob som jag velat ha hur länge som helst och den kan inte passa mej mer än vad den gör.
Har jordgloben och ett flygplan runt halsen, så mycket Jossan!!
Tror väl den kostar sådär runt 500 lappen.
 

vitsippor

Idag vaknade jag med en bukett vitsippor ståendes på sängbordet. Så himla gulligt och det är sånt där som kan få mej lite extra glad, lite extra kraft att orka kämpa. Avsändaren är hemlig, men jag vet allt vem det är och hon är bra go. Och vitsippor för mej betyder min favoritårstid, VÅR!
 

smoothie & VR

En bättre söndag (lördag).

Var hemma hos mamma & pappa och tog det lite lugnt med en Veckorevyn och en Smoothie. Ikväll ska jag ut på en lång pw med bästis (standard). Men alltid lika bra!!

 

prinsessan izza

En liten Izza.
Min bästis hade ju en liten prins innan, men nu har hon skaffat både en prins och en liten prinsessa. Sött!
 

my room

Här har jag levt i exakt 7 månader och en dag, idag. 

För det är såhär det ser ut. Det är här jag sover, äter, gråter, skrattar, sparkar, skriker, slår, har ångest. Fyra vita väggar har jag dagligen runt mig, den ena väggen är ju iallafall fin. För se, så många omtänksamma kort, choklader, mjukisdjur och blommor jag fått. Utan det och er, ni som kommer hit, så skulle jag inte vara levande idag och efter alla dessa månader på sjukhus. Vänner betyder så mycket även om man inte alltid orka visa det när man mår skit. Men hur dåligt man än mår så är det alltid familj & vänner som håller mej vid liv. Att lämna dom skulle ju vara som att lämna en massa fina människor med hjärtan av guld. 
 
Det är speciellt att leva på sjukhus.
 
 

mac snow leopard

 
Hela natten satt jag och försökte få iordning på min dator och installerade ett nyare version av systemet på datan. Mac OS X Snow Leopard blev det. Vad har ni för datorer? Mac eller PC? 
 
 

new shoes

ph by me
 
Nya skor, blev totalt kär. 399:- så är dom dina på Din Sko. 

loka likes old school

Har ni smakat någon ny loka smak? Jag har smakat allihop nu och tyckte "Lemon Pie" var helt klart godast, de andra var verkligen inte något för mig. Däremot har jag hittat mej en ny favorit, Ramlösa med smak av ananas och lime. Helt perfect enligt mej, så smaka smaka!!
 
                             ph by me

drömmar är till för att upplevas

Igår plockade de bort nästan alla mina stygn på min arm, 18 stycken. Nu har jag "bara" 13 kvar och sen är mitt mål att aldrig mer skära mej, med vare sej rakblad, glasbitar eller annat. Nu ska jag bli fri, skärfri!Min arm har redan fått tagit mer stryck än vad den egentligen behöver. Hejdå rakblad, för nu är de borta. Jag gav dom till en personal jag litar på och nu ligger dom i soppen. Där hör dom väl bäst hemma. Det är nog nu, flera gånger till akuten varje dag är inte hållbart.
 
Det har jag insett själv också. Så hejdå allt som har med rakblad att göra, jag vill inte ha mer med er att göra för jag ska faktiskt till Tanzania den 21 september och volontärarbeta på ett barnhem!!! Ja det är sant, jag bokade det idag. Tror knappt på det själv. Det har varit min högsta önskan och största dröm länge länge nu, och i höst blir den sann!! 
 
Så nu ska min arm få läka och jag håller på att trappa ut 2 mediciner och håller på att trappa in en ny. Får se vad resultatet av detta blir, men vad jag vet är att jag bara är några månader från min livs dröm. Följ dina drömmar, för om du verkligen vill så kan det bli möjligt ♥
 
                             ph by me

marc jacobs, oh lola!

                      ph by me
 
Köpte mig en ny parfym, även en likadan body lotion och shower gel. 1045:- gick hela kalaset på men jag fick det för 440:-, det kallar jag fynd!

va nöjd med vad du har, för andra kanske inte har någonting

Sverige är rätt bra på att klaga, eller vi svenskar är rätt bra på att klaga. Jag själv klagar nog allt för ofta, mest över vädret tror jag eller när jag är sjuk, fysiskt sjuk. Men jag har aldrig klagat på att jag mår dåligt psykiskt och på alla jävla diagnoser, aldrig klagat på hur mycket jag suttit på sjukhus, inte klagat på LPT, bara klagat på att vården varit/ är bedrövlig. Jag har mer demonstrerat mot det genom att vara en aningen dum i huvudet och göra en aningen dumma saker. 
 
Men när jag är utomlands nöjer jag mig gott och väl med en liten hydda på stranden, för jag är ju trots allt i paradiset. Inte ens barnen som bor i ett plåtskjul klagar, de bara skrattar sig igenom dagarna med sina syskon eller arbetar för att familjen ska kunna överleva, men ändå har dom det där leendet som värmer hela mig från topp till tå. Dom är så värdefulla för mig även om jag sitter vid en dator på ena sidan av jorden och dom busar på en strand på andra sidan av jorden så betyder de så mycket. För de uppskattar allt så mycket, de rättar sig efter situationen som den är, hur den än är och vänder det hela till nått bra. Att de kan bli så glada över att se en kamera gör hela mig lycklig, när de sen får se bilden så skrattar dom rakt ut. Vilken lycka, från bådas sida! Jag glömmer aldrig tjejen på bilden som klappade om min skadade arm och kramade om mig innan vi åkte ifrån Ngai. Så stort hjärta i en sån liten kropp. ♥
 
Tjejen bodde i ett tält på ön med sin familj som bestod av 5 personer. 
Pojken bodde i plåtskjulet bredvid på bilden, han hade en bror vad jag vet.
Klaga aldrig på det du har- för det finns dom som inget har. 
 

sunset at koh mook

Det var som att vända kapitel i en bok. Dagarna innan avresa var så fruktansvärda, ingen trodde jag skulle få åka med på resan. Jag kämpade och kom iväg, och vad kom jag till? Jo, till världens bästa land och till ett helt annat liv än vad jag levt i, i 6 månader. Jag har bokstavligen talat vandrat i djungeln, badat i ett jätte varmt hav, surfat på vågorna med syrran, åkt på roadtrip med syrran, shoppat, sett fina solnedgångar, haft världens bästa 20 års dag, snorklat, ridit och badat med elefanter och delat varenda minut av resan med min fina familj och framför allt syster. Allt var så så så värt det för ingenting kunde blivit bättre!! Det är en resa man inte glömmer i första taget... Och min lycka är dom där små barnen som nyfiket men glatt tittar på mig när jag går omkring med kameran, sen pekar jag på kameran och dom kommer springades och skrattar ihjäl sig när dom får se bilden. Åh åh, dom är så söta, så mycket lycka! Jag blir så glad så glad, söta gulliga fina barn som inte har det så lätt som barn i andra länder. 
 
Nu är det tillbaka till helvetet och jag vetifan om jag nånsin mått värre. Därför jag varit tyst här, vet ärligt talat inte hur många besök på akuten jag hunnit med under några få dagar, hur mycket tårar mina gosedjur fått ta emot och hur många lugnande tabletter jag tagit. Livet alltså, det är en enda jävla soppa just nu och en berg och dalbana jag inte hoppat på frivilligt. Hoppas ni mår bra ♥

ph: lillsyrran

RSS 2.0