ännu mer har hänt

För det första så är min MacBook trasig, och det kan jag "tacka" avdelning 23 för, fyfan för att vara utan dator.

Jag befinner mej fortfarande på 21an och det är jag "glad" för, då jag får så mycket mer hjälp här och har hittat mej annan personal som hjälper mej så otroligt mycket eftersom min favorit på 23an ändå "försvunnit". Jag är sååå glad för att jag hittat nya favoriter, och inte bara en!

Jag har (eller ska nog säga hade) börjat få gå ut själv men det var och är verkligen inget jag klarade av. Om inte jag hade ringt min läkare igår hade jag inte varit levande nu, för jag stog med två paket Alvedon i handen och det hade inte min lever pallat. Så nu får jag bara gå ut med personal och familj. Jag är sååå glad för all hjälp jag får, tack vänner, familj och personal!

Men vet ni imorn? DÅ ÅKER JAG TILL CYPERN FÖR FEMTE ÅRET IRAD!!! Denna gången med familjen dock. Först ska jag hinna med ECT innan bilen går mot Malmö och Sturup. Cypern blir "bara" en permission i 8 dagar sen är jag tillbaka på 21an igen och fortsätter med min ECT och då ska jag även börja med nya mediciner.

Idag ska jag hem med en personal och städa i min lya och även packa ihop saker.
Hörs kanske från värmen, annars hörs vi från svenska "värmen". Puss & kram


 


mycket har hänt

Ja, sen jag skrev sist är det mycket som har hänt. 
Det har blivit sommmar. Jag har hunnit "byta" (rymma) så jag hamnade på avdelning 21 istället, i bälte. Och där är jag nu kvar. Inte så vidare värst lyckat. Min favorit personal har hunnit gå i pension så jag har hunnit sakna henne en hel del. Jag har besökt akuten ett flertal gånger för att bli ihop sydd. Jag har hunnit umgås med flera vänner. Och så vidare och så vidare. 
 
Nu är det precis 3 månader kvar tills jag är i Tanzania och jobbar på barnhem, jag längtar!
Men mitt LPT som går ut den 25 juni har också blivit förlängt, inte så skoj men jag har lärt mig leva med det.
Jag kommer fortsätta med min ECT behandling på måndag och lite till framåt och förhoppningsvis hjälper den mig tillräckligt.
 
Alldeles nyss prata jag med min allra bästa tant vän i telefon och vi önskade varann glá midsommar! Tänk att hon kan få mig så glad så glad :)

Ville bara säga; Glad Midsommar!!

 
 

RSS 2.0