malaria and next up: zanizbar

Jag befinner mig ännu i Afrika och är inne på min sjunde vecka här. Varför jag inte uppdaterat beror på brist på internet då jag bor i en liten afrikansk by just nu och så har jag självklart dragit på mig malaria vilket innebär att det blivit väldigt mycket sjukhus för min del och dagarna går åt till att ligga i sängen och sova. Jag har alltså provat på livet på sjukhus i Tanzania nu också, med dropp och hela köret men jag är så trött på allt nu, långdragen skit sjukdom helt enkelt och jag tål inte malaria medicinen heller vilket inte gör något lättare. Därför är det tyst här då jag mest sällskapar sängen om dagarna.
 
Imorgon åker mamma och pappa ner till Afrika så på lördag flyger jag till Zanzibar och möter upp de där! Det ska bli konstigt att lämna Moshi efter dessa 7 veckor här och i en helt annan kultur, lämna barnen och allt efter mig. Det kommer bli tomt och konstigt men jag känner mig så himla klar här och nöjd med vad jag har gjort, jag har för första gången på flera år fått känna mig behövd och uppskattad! Och nu är även min hembiljett bokad, till Arlanda och Sverige och det känns bra. Jag längtar hem, speciellt efter friheten hemma och att få ta en promenad SJÄLV, och att få slänga mig i MIN egna stora breda svala säng. Den 19e januari landar jag i ett grått och kallt Sverige igen och då ska jag krama om dom som jag har saknat så mycket!
 
Jag tror det kommer fortsätta bli ganska tyst från mig här tills jag är i Sverige igen, internet är så pass dåligt så några bilder går inte att ladda upp och på Zanzibar vet jag inte ens om jag har tillgång till något internet. Men jag ska njuta i paradiset och uppfylla min dröm om att få sätta fötterna på denna paradisö, Zanzibar! Önskar mest av allt malarian kunde ge med sig så jag får njuta av mina sista veckor på Zanzibar. Hoppas ni mår bra ♥

RSS 2.0