från kreta till IVA

Grekland var väldigt soligt och skönt, åt grillspett och tzatsiki och slappade med en bok i solstolen hela dagarna. Inget stort äventyr direkt men det var det inte tänkt som heller. Vi hade det bara lugnt och skönt! Jag försökte vänja mej med att värmen faktiskt inte bara har dåliga minnen att komma med, innan den 24e september var ju värmen faktiskt det bästa jag visste. Kommer säkert fler bilder ifrån Kreta, hade ju faktiskt med min systemkamera! Men det har hänt lite grejer sen jag kom hem, inga bra grejer alls för då hade jag aldrig varit på intensiven i samma gamla "vanliga" rum med massa dropp, sladdar överallt som håller koll på hjärtat, kateter och prover som ska tas hela tiden osv. Njut av bilderna sålänge så hörs vi snart! 
 
Två instagram bilder från Greece, Crete, Golden beach.

Kommentarer
Postat av: A

Gumman! Önskar att du mådde bättre! Att du alltid kunde få må lika bra hemma som du gör när du är utomlands, att den sköna känslan kunde få hålla sig kvar. Vill inte att du ska göra dig illa, att det ska gå riktigt illa nån gång. Vill INTE!!!! Ta hand om dig, fina, underbara du!! Lång kram!

Svar: Det har redan gått riktigt illa flera gånger så nästa gång kanske inte kroppsn klarar av det så alltså får det inte blir nån nästa gång! Hur mår du nu? Tänker på dej, kramar!
ordtrassel.blogg.se

2013-10-30 @ 20:09:14
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Jenny Hermansson

jag hejar på dig fina du

Svar: Det värmer :)
ordtrassel.blogg.se

2013-11-01 @ 02:17:58
URL: http://jennyhermansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0