130227

Alltså hej? Vad kom alla 300 besökare ifrån? Jätteskoj men förvånande! 
 
Ville bara skriva några rader här. Jag vet inte riktigt hur mycket Jossan jag ska vara i denna bloggen, hur mycket jag ska berätta om mig själv, om hur jag mår och vad som händer och sker. I en sån liten stad där jag bor går så himla mycket rykten, tyvärr, men folk har väl inget bättre att prata om än andras olycka. Samtidigt orkar jag inte bry mej, jag vill visa hur jag mår, varna folk, nå ut till folk för att kunna hjälpa och förhoppningsvis kunna visa att DET BLIR BÄTTRE. Men påvägen där... Ska jag skriva om varje läkarsamtal? Ska jag nämna att jag skadar mig själv? Ska jag skriva ut min ångest? Alltså jag vet inte riktigt vart jag ska "stanna" eller hur jag ska förhålla mig till bloggen. Hur mycket Jossan jag ska lämna ut till er alla. Men jag är iallafall Jossan hur många överdoser jag än tagit, hur mycket mediciner jag än äter, hur länge jag än svältit och hur mycket jag än skadat mig. Jag står för vad jag gjort, jag är inte det minsta stolt, men jag tänker inte skämmas heller. 
 
Läget just nu är ungefär som pesten. Det är kaos i mitt stackars huvud och jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Det kallas ångest. Men andas Jossan, andas.... Det blir bättre. 
 

Kommentarer
Postat av: Eriiza

Extra besökarna kom nog för att du är med i blogg.se's spotlight! =D

2013-02-27 @ 21:28:56
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Malin

Var dig själv och våga skriv om det Du vill, jag bor också i en liten stad och skriver om min sjukdom på min blogg, så det finns ju en risk att många läser och en massa rykten men du ska skita i dem och du har dina vänner och det är det viktigaste :) <3 Din blogg är fri och vi andra vill följa Ditt liv!
Önskar dig all pepp i världen, ta hand om dig och du är värdefull!! Jag tror på mig! kram

2013-02-27 @ 21:36:48
URL: http://hetstaren.blogg.se
Postat av: A

Det är verkligen svåra frågor det där. Själv är jag ju anonym i min blogg. Ingen jag känner har fått adressen eller ens info om att jag skriver. Jag skulle inte våga skriva ens hälften om jag visste att folk jag känner läser. Det är ju det där, att folk gärna glömmer att man fortfarande är samma person där bakom allt det som gör ont och är svårt och blir fel. Bara du kan bestämma vad du vill att andra ska veta om dig! Självklart undrar man och vill gärna "läsa mer", men inte på bekostnad av personen bakom bloggen. Vissa saker är väldigt privata, dina läkarsamtal t ex, de tror jag nog att du vill behålla för dig själv och kanske bara berätta om för de allra närmaste, dem du har förtroende för. Hur många som än skulle vilja läsa.
Ångest är det värsta som finns!! Önskar att jag inte visste att det är så, men tyvärr har jag också fått upptäcka det och jag önskar att du, som fortfarande är så otroligt ung, (när jag var i din ålder visste jag ännu inte vad ångest var) ska slippa den, bli fri från den, en gång för alla och få LEVA på riktigt!
Stor kram!

2013-02-27 @ 21:40:03
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Eriiza

Hehe, om du går in på din instrumentpanel för din blogg,
alltså där du skriver nya inlägg, ändrar design etc.
Där i sidan kommer det upp exempel på bloggar, kan inte du se just din
försök med en "uppdateringsknapp" i den rutan, så dyker det nog upp! =)

Tack för dina uppmuntrande ord!
Kämpa på du också! =D

2013-02-27 @ 21:42:28
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Av: Anna Adam - Hobbyfotograf

Du var med på blogg.se (vid sidan). :D

2013-02-27 @ 21:54:34
URL: http://annaadam.blogg.se
Postat av: Mikaela i Frankrike

Din blogg ligger till höger när man loggar in, som tips! Tack för tipset om boken :D

2013-02-27 @ 22:56:03
URL: http://livingthefrenchlife.blogg.se
Postat av: erica

kollla gärna in min blogg! gillar att fota, allt som har med mode att göra och att skriva om min vardag,kram

2013-02-27 @ 23:03:15
URL: http://eericasvardag.blogg.se
Postat av: erica

kollla gärna in min blogg! gillar att fota, allt som har med mode att göra och att skriva om min vardag,kram

2013-02-27 @ 23:03:19
URL: http://eericasvardag.blogg.se
Postat av: erica

kollla gärna in min blogg! gillar att fota, allt som har med mode att göra och att skriva om min vardag,kram

2013-02-27 @ 23:03:21
URL: http://eericasvardag.blogg.se
Postat av: Kaffehörnan

Vad skoj

2013-02-27 @ 23:55:10
Postat av: Annster

Kan tänka mig det ^^

2013-02-28 @ 01:27:31
URL: http://annster.se
Postat av: Janina

underbara! kämpa på - det blir som sagt bättre!

2013-02-28 @ 06:22:23
URL: http://janinaw.devote.se
Postat av: anna

Något som kan vara bra att tänka över är vad man anser vara personligt och vad som är privat. Och skriva om det personliga. Kram!

2013-02-28 @ 10:13:07
Postat av: Jenna

Jag tänker följa din blogg från och med nu. Jag vill följa din kamp och jag hoppas att du en dag ska känna enbart glädje och livslust och vara fri från din dåliga psykiska hälsa. Jag har aldrig legat inlagd för något men jag har ett förflutet med ätstörning, djup depression och sedan förlossningsdepression dessutom. Idag mår jag väldigt bra och jag älskar mitt barn och att leva, men jag har biverkningar inom andra områden från min svåra tonårstid som jag jag hoppas ska suddas ut med tiden. Att se ljust på framtiden tror jag är nummer ett för självläkande.

Svar: Tack snälla för dina ord! Och det ger mej alltid hopp att höra när folk mår bra eller bättre, då förstår jag att det går ju verkligen att bli bra. Ibland ger man liksom upp hoppet om det när man varit fast i allt så himla länge. Skoj att du vill följa min blogg och min kamp också! :) Kram till dej
ordtrassel.blogg.se

2013-02-28 @ 13:07:17
Postat av: Jasmine Ouirra

Var så mycket Jossan som du vill. Vi är inte här för att dömma dig. Du inspirerar oss, du hjälper oss. Kram.

2013-02-28 @ 15:17:25
URL: http://jassouirra.blogg.se/
Postat av: Emelie (FOTO)

Kul med fler läsare! :)

Jag tycker inte att du ska lämna ut dig själv allt för mycket. Det kommer bara att göra dig mer sårbar i längden, så var det i alla fall för mig. Skriv personligt, men inte för privat typ och fokusera på det positiva/låt det genomsyra bloggen mer än det negativa :) Tror att både du och andra vinner på det i slutändan.

Kram!

2013-03-01 @ 09:26:49
URL: http://torslansfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0